Sencor SPR 5500SS Pomalý hrnec
Ověřit dostupnostProdukt Sencor SPR 5500SS Pomalý hrnec z kategorie Domácí a osobní spotřebiče u nás najdete od 2799 Kč.
Popis
Produkt Sencor SPR 5500SS Pomalý hrnec
Inovativní hrnec na pomalé vaření SPR 5500SS značky SENCOR se stane nenahraditelným pomocníkem každé hospodyňky. Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd. Jídla pomalým vařením získávají násobně výraznější chutě, přestože se připravují pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku. Vnitřní nádoba o objemu 6 l má stěny z hliníkové slitiny s tloušťkou 3 mm a je potažena vrstvou s technologií zabraňující přichytávání pokrmů neobsahující PFOA. Může být uložena do ledničky a možno jí mýt v myčce nádobí Vlastnosti a specifikace: časovač Set & Forget zaručující maximální komfort během vaření, umožňuje nastavení teploty a doby vaření digitální LED ovládací displej zaručuje nejpohodlnější vaření systém dvojitého zajištění poklice zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení procesu vaření parní hrnec je vyroben z vynikající nerezové potravinářské oceli zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi velký parní hrnec z nerezové oceli umožňuje přípravu ryb, knedlíků a zeleniny v páře tepelně odolné rukojeti zabraňují jakémukoli popálení a umožňují manipulaci s horkým hrncem během vaření poklice vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost, dokonale utěsněná poklice pomáhá udržovat stálou teplotu elegantní design nerezové oceli je vhodný do každé kuchyně7 důvodů pro vaření v pomalém hrnci: jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičníchkeramických hrnců, což znamená úsporu energie úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičnímvařením příchutě i vitamíny šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsoudokonce chutnější5 předvoleb pro nastavení smažení zaručuje zachování příchutí a karamelizaci ingrediencí: pozvolné smažení 100 °C pomalé smažení 120 °C střední smažení 150 °C restování 170 °C prudké osmažení 180 °C4 nastavitelné funkce pro vaření: velmi pomalé vaření: 6 až 14 hodin pomalé vaření: 2 až 8 hodin pára: 5 až 120 minut jogurt: 6 až 12 hodinObsah balení: pomalý hrnec s nádobou z hliníku, napařovací hrnec z nerezové oceli